Följ oss gärna på sociala medier
Avada Classic Shop

OnePlus 3T reparation

Välj vad som är fel med din enhet
 • Skärm och glas

  Är din {brand + model} skärm trasig, rispad, sprucken eller svarar inte touchskärmen längre? Eller finns det en mörk fläck på skärmen? Vi kan byta ut den här delen åt dig, så att framsidan av din {brand + model} ser ut som ny igen. Obs: För vissa modeller är skärmreparationen en komplett modul (inklusive LCD-panel, pekskärm och sidoram) som behöver bytas ut. Be om förtydligande.
 • Bakglas

  Finns det en ful repa eller spricka på baksidan av ditt {brand + model} glas? {company_name} är ett av få företag i {company_country} som kan ersätta bara glasplattan på baksidan av din {brand + model}. Detta sparar dig mycket tid och pengar. Det gör vi med hjälp av en speciell lasermaskin. Med denna professionella maskin laserar vi prydligt bort det trasiga glaset på baksidan av ditt {brand + model} inklusive alla limrester. Sedan klistrar vi en ny glasskiva på din {brand + model} så att den ser ut som ny. Obs: Innan vi utför denna reparation kommer vi att kontrollera din enhet för skador runt ramen. Tyvärr, om din ram (sidan av din telefon) är för skadad eller sned, kommer vi inte att kunna utföra denna reparation.
 • Baksidan

  Finns det en ful repa eller spricka på baksidan av din {brand + model}? Eller är sidoramen (ramen) på ditt {brand + model} skadad? Då kan vi byta ut den här delen åt dig så att din {brand + model} ser ut som ny igen. Obs: Ibland kan baksidan vara en komplett modul, inklusive kameralins och sidoram. Fråga efter möjligheterna för detta.
 • Batteri

  Är batteriet i ditt {brand + model} i behov av underhåll? Töms det snabbt? Startar inte din enhet igen, eller blir enheten varm? Ett nytt batteri för {brand + model} kommer att lösa det här problemet åt dig.
 • Laddningsport

  Är laddningsdelen av din {brand + model} skadad eller smutsig. Laddar din {brand + model} inte längre ordentligt eller upptäcks inte enheten längre av din dator? Då kan vi byta ut MicroUSB-, Type-C- eller Lightning-kontakten på din enhet.
 • Kamera baksida

  Kameran på baksidan av din {brand + model} fungerar inte längre korrekt. Fokuserar inte kameran, startar inte eller skapar dåliga videon/foton? Då kan vi byta ut den här delen åt dig så att kameran i ditt {brand + model} kan användas fullt ut igen.
 • Kamera framsida

  Fungerar inte din selfiekamera från {brand + model} längre? Fokuserar den inte eller slås den inte på? Då kan vi byta ut den här delen åt dig så att kameran i din {brand + model} så att folk kan se ditt verkliga jag igen.
 • Kamera lins

  Är glaset på utsidan av ditt {brand + model} skadat? Då kan vi naturligtvis byta ut den här delen åt dig så att du kan använda kameran till ditt {brand + model} igen.
 • Samtal högtalare

  Har du problem med att höra din mottagare under ett telefonsamtal? Är volymen extremt låg, eller låter det som att personen som pratar med dig är under vatten? Då är högtalarmodulen för din {brand + model} förmodligen defekt, vi kan byta ut denna åt dig så att du kan gå tillbaka till de långa samtalen på kvällen!
 • Stäng av / Sätt på

  Fungerar din {brand + model}s strömknapp inte längre korrekt, till exempel fastnar den när du trycker på den eller svarar den inte alls? Då kan vi byta ut denna del åt dig så att du kan använda en av de viktigaste funktionerna på din smartphone igen.
 • Volym / Mute-knapp

  Fungerar dina {brand + model} volym upp/ner-knappar inte längre korrekt? Fastnar de till exempel eller svarar de inte alls när du trycker på dem? Eller fungerar inte längre ljudavstängningsknappen som ändrar status för din enhet? Då kan vi byta ut den åt dig.
 • Hem knappen

  Fungerar hem- eller bakåtknappen på din {brand + model} inte längre korrekt eller inte alls? Då kan vi självklart lösa detta problem åt dig. Obs: Ibland fungerar fingeravtryckssensorn i kombination med hemknappen inte längre efter reparationen (för Apple-enheter)
 • Hörlurs- / ljud- jack

  Passar inte hörlurs kabeln längre ordentligt i din {brand + model} eller hör du inget ljud alls när du kopplar in hörlurarna till din enhet? Då kan vi reparera denna skada på din enhet omedelbart.
 • Högtalare

  Är det inget ljud från din {brand + model}-högtalare? Eller sprakar och surrar ljudet? Då måste högtalarmodulen på din {brand + model} bytas ut. Vi kan få dig tillbaka att lyssna på dina låtar på nolltid.
 • Mikrofon

  Spelar din {brand + model} inte längre in ljud under ljudinspelningar, videor eller konversationer? Eller hör den andra personen dig inte bra under ett telefonsamtal? Då måste din {brand + model} mikrofonmodul bytas ut.
 • Fingeravtrycks-sensor

  Är det omöjligt att låsa upp din {brand + model} med fingrarna? Då är det möjligt att fingeravtryckssensorn på din {brand + model} är trasig. Självklart kan vi lösa detta åt dig. Obs: för vissa enheter (Apple) är detta tyvärr inte alltid möjligt.
 • Närhets-sensor

  Blir inte din {brand + model}-skärm svart när du ringer? Detta gör att du av misstag trycker på tangenter med kinden. Din närhetssensor från {brand + model} måste då bytas ut.
 • Bluetooth signal

  Fungerar din {brand + model} Bluetooth-funktion inte längre korrekt eller fungerar den inte alls? Kan du inte längre ansluta till andra Bluetooth-enheter? Då kan vi undersöka och reparera detta åt dig. Obs: ibland kan det också finnas på ditt moderkort, vi kan göra en separat offert för detta.
 • GPS signal

  Fungerar inte din {brand + model} GPS-signal som den ska? Kan enheten inte längre bestämma din exakta plats? Då kan vi undersöka och reparera detta åt dig. Observera: ibland kan det också finnas på ditt moderkort, vi kan göra en separat offert för detta
 • GSM / mobildata signal

  Har {brand + model} extremt låg signalmottagning eller fungerar inte 3G/4G-anslutningen alls? Då kan vi undersöka och reparera detta åt dig. Observera: ibland kan det också finnas på ditt moderkort, vi kan göra en separat offert för detta
 • Wi-Fi signal

  Fungerar wifi-signalen för din {brand+model} inte längre korrekt eller fungerar den inte alls? Då kan vi undersöka och reparera detta åt dig. Obs: ibland kan det också vara ditt moderkort, vi kan göra en separat offert för detta
 • Blixt

  Fungerar inte blixt funktionen på din {brand+model} alls när du tar foton/videos? Eller fungerar inte ficklampans funktion på din smartphone? Vi kan självklart byta ut denna del åt dig.
 • SIM-kort / SD-kort läsare

  Är SIM-kortet eller SD-kortet i din {brand+model} inte längre igenkänd? Eller sitter den inte kvar? Då måste denna del bytas ut. Obs: Ibland måste den här delen mikroskopiskt lödas till ditt moderkort, vilket gör det till en knepig reparation.
 • Andra sensorer

  Finns det andra sensorer av din {brand+model} som inte fungerar korrekt? Tänk till exempel på rotationssensorn (automatisk rotation) eller kompassen på din enhet. Detta är något som våra tekniker kan titta på åt dig beroende på din modell.
 • SD-kort hållare

  Har du tappat bort SD-korthållaren på din {brand+model}? Då kan vi givetvis skaffa dig en ersättare.
 • SIM-kort hållare

  Har du tappat bort SIM-kortshållaren till din {brand+model}? Då kan vi givetvis skaffa dig en ersättare.
 • Vattenskada

  Har din {brand+model} fått vattenskador? Vi kan då göra en grundlig rengöring av din enhet för att säkerställa att din enhet är fuktfri igen. Observera: det är möjligt att olika delar av din enhet har skadats av vattenskador, du får då en separat offert.
 • Modekort

  Ibland är det möjligt att det interna moderkortet på din {brand+model} har blivit skadat. Skadan kan ha orsakats av att din enhet tappats, pressats, böjts eller utsatts för vatten. Det är också möjligt att din enhet har reparerats tidigare och att detta har orsakat reparationsskador på moderkortet. Så det kan finnas många möjligheter, vi löser gärna detta åt dig och du får en separat offert för detta.
 • Undersökning

  Är din reparation inte listad? Eller är du inte säker på exakt vad som är fel på din enhet? Oroa dig inte, vi kör diagnostik åt dig utan kostnad.

Go to Top