1. Få en värdering

Värdera din telefon och få snabbt uppskattat pris på hur mycket din enhet är värd.

2. Skicka din mobil

När du gjort din värdering och fyllt i dina uppgifter så postar du in telefonen till oss för felsökning.

3. Få betalt

På 1-3 dagar från att vi felsökt din enhet så har du pengarna på kontot! Enkelt!

Sälj din mobil

SÄLJ DIN MOBIL

Så här säljer du din iPhone eller telefon du till oss

Det bästa med att sälja din gamla telefon till oss är att det är enkelt. Processen delas enkelt upp i tre tydliga och smidiga steg.

Med formuläret på denna sajt kan du få en uppskattad värdering av din telefon skickad till din e-post. Du väljer sen om priset passar dig eller inte.
Är du nöjd med värderingen ska du skicka telefonen till oss. Vi skickar en fraktsedel till dig via post och du kommer att mottaga det i brevlådan inom 1-3 arbetsdagar.
Så fort vi fått din telefon inskickad så granskar vi den i detalj innan en slutgiltig värdering och betalning genomförs. Pengarna har du på kontot inom 1-3 bankdagar.

OBS! Vår uppskattade värdering överensstämmer i 80 % av fallen den slutgiltiga värderingen. Vi har även en prisgaranti ifall en av våra konkurrenter ger dig ett bättre prisförslag.

Varför ska du sälja mobilen till oss?

För det första tar vi vår uppgift och ansvar gentemot kunder på yttersta allvar. Vårt mål är att hjälpa dig med att sälja mobilen för det mest ärliga priset tillgängligt. Alla telefoner som säljs till oss går igenom en grundlig granskning av våra experter som sedan värderar den enligt enhetens skick och marknadsvärde. Vi strävar efter total transparens och är tydlig med hur vi värderar och prissätter alla telefoner.

För det andra kan vi garantera snabba utbetalningar på så lite som 1-3 dagar till alla svenska storbanker. Givetvis är det inte något du kan förvänta dig om du istället väljer att sälja mobilen till en privatperson; då vet man aldrig när eller om man faktiskt får betalt för telefonen.

Vi garantera alltid snabba utbetalningar till storbanker i Sverige och har även en prisgaranti som innebär att vi täcker mellanskillnaden ifall en seriös aktör på marknaden skulle ge en högre värdering för din telefon.

Sist men inte minst så är det bästa sättet att ta vara på en begagnad telefon att sälja den till oss så att vi kan sälja den vidare till någon som behöver den mer. Du kan helt enkelt räkna med att din gamla telefon kommer till användning igen efter att du är färdig med den.

Dagens telefoner har ofta längre livstid än de flesta tror och även en lite sliten iPhone kan fungera felfritt i ett par år. Man brukar ju säga att “One man’s trash is another man’s treasure” – ett uttryck som passar perfekt för att beskriva den begagnade mobilmarknaden.

Om du inte säljer din gamla telefon kommer den med stor säkerhet ligga och samla damm i en byrålåda under flera år innan den kasseras och slutligen hamnar på en soptipp, istället för att den säljs vidare. Att sälja mobil till oss är med andra ord ett utmärkt och hållbart sätt att ta tillvara på en telefon man inte längre har användning för.